logo_03.jpg (15,755 bytes)
  Pagina Start Produse  Cautare  Cos Produse Contact
Bine ati venit

COMINFO SRL cu sediul in Targu-Mures, produce si comercializeaza in toata tara, benzi (folii) avertizoare din polietilena, inscriptionate conform normelor in vigoare sau personalizate la cererea clientului.

Verificati lista noastra de produse si utilizati cosul de produse pentru a vedea costul produselor selectate.

 


Producem atat benzi supraterane, folosite la delimitarea unor anumite zone de lucru si la avertizare in caz de pericol, cat si subterane, de protectie a conductelor de gaz si apa, traseelor electrice si a altor instalatii subterane.
Pentru o lista detaliata si vizualizare preturilor  produselor noastre dati click  aici.

Benzi Subterane
Protejarea conductelor de gaz si apa, a circuitelor electrice, cat si a altor instalatii subterane se realizeaza foarte usor prin folosirea acestor tipuri de benzi.
Folosind benzi avertizoare subterane reduceti riscul de accident, micsorati costurile de intretinere si reparatii si va protejati instalatiile subterane impotriva distrugerii ca urmare a excavarii accidentale in zona marcata.
De asemenea, modelele cu insertie de fir metalic pot fi folosite la urmarirea usoara a traseelor de conducte nemetalice.
Benzi Supraterane
Sunt folosite atat la delimitarea legala a zonelor in care se executa lucrari specifice cat si pentru avertizarea legala asupra anumitor pericole.
Benzile noastre ajuta la identificarea executantului lucrarilor din zonele semnalizate.
Si nu in ultimul rand, zonele marcate cu benzi avertizoare personalizate cu numele firmei dumneavoastra constituie o modalitate de reclama cu mare vizibilitate si costuri reduse.
icolt_stanga.gif (168 bytes) efect_foaie.gif (115 bytes)

Benzi Cu Coloane

Mult mai vizibile!
Latime 75 mm.
Culori disponibile :
-rosu/alb;
-rosu/galben;
-negru/galben.
La cerere se pot personaliza.

Pentru detalii click aici

Promotie Speciala

Benzi albe de polietilena, tiparite cu culoare rosie, cu latimea de 75 mm, in role de 500 m, avand dungi oblice de 80 mm, inscriptionate cu caractere tip ARIAL de 25 mm, pas tiparire 600 mm.
 © Cominfo 2005-2022

Site realizat de Varga Sergiu SEO Romania